DE UNIEKE WERKZAME KRACHT VAN LISTERINE®: ONZE VIER ESSENTIËLE OLIËN

In 1879 bundelden twee wetenschappers - Dr. Joseph Lawrence en apotheker Jordan Lambert - hun krachten om LISTERINE® te ontwikkelen, een krachtige formule met vier essentiële oliën geïnspireerd op de natuur. De formule, gecombineerd met maximaal vier essentiële oliën, verwijdert moeilijk bereikbare tandplak en bacteriën die kunnen leiden tot een slechte adem en tandvleesproblemen en houdt uw mond schoon en gezond. Al meer dan 130 jaar wordt de LISTERINE® formule met essentiële oliën gebruikt als middel tegen tandplak en bacteriën en is bewezen veilig en ideaal voor dagelijks gebruik.

De etherische oliën komen ook voor in deze planten:

THYMOL:: is identiek aan de thymol in natuurlijke tijm en ajwain kruid. De effectiviteit van deze essentiële olie tegen tandplak en bacteriën wordt nog steeds bewezen in onderzoek.

EUCALYPTOL :wordt gewonnen uit eucalyptusbomen en heeft antibacteriële eigenschappen.

MENTHOL:is identiek aan de menthol in de veldmunt en staat bekend om zijn bevorderende eigenschappen voor het verwijderen van bacteriën en het verminderen van tandplak.

METHYLSALICYLAAT: is identiek aan de olie in natuurlijk wintergroen en wordt ook veel gebruikt in kauwgom vanwege de verfrissende eigenschappen.

Tanden vormen slechts ongeveer 25% van de mond. Daarom moet u met LISTERINE® spoelen om ook de plekken schoon te maken die de tandenborstel niet bereikt: in de ruimtes tussen de tanden, op het tandvlees en op de tong. Zo voorkomt en vermindert het tandplak, een belangrijke oorzaak van tandvleesontsteking, helpt het bacteriën te bestrijden en verfrist het de adem.