Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LISTERINE® Nightly Reset

Listerine® Nightly Reset: de innovatieve formule bestridjts nachts de sporen van de dag.

Door het dagelijkse eten en drinken worden suikerzuren opgebouwd, die mineralen aan de tanden onttrekken. Zo worden de tanden vatbaar voor cariës, vooral ‘s nachts.

LISTERINE® Nightly Reset reduceert de zuuropbouw en de Rapid-FusionTM-technologie remineraliseert het tandglazuur. Voor effectievere opname van fluoride en sterkere tanden.

DE VOORDELEN VAN LISTERINE NIGHTLY RESET:

Een dagelijkse mondspoeling bereikt tot 100 procent van de ruimte in de mond, bestrijdt bacteriën en reduceert tandplak

Reinigt diep en effectief – ook op plaatsen die de tandenborstel niet bereikt: tussen de tanden, op het tandvlees en op de tong
Remineraliseert het tandglazuur door Rapid-FusionTM-technologie en reduceert de zuuropbouw

Langdurige frisse adem
Listerine® Nightly Reset, zonder alcohol, is bijzonder geschikt voordat u gaat slapen, als een milde smaak gewenst is.

Wilt u meer weten over de redenen waarom tanden en tandvlees ‘s nachts bijzonder gevoelig zijn? Meer informatie krijgt u onder ”Remineralisering”. Welke voordelen mondspoelmiddelen hebben voor uw mondhygiëne, vindt u onder ”Mondspoelingen zinvol”. Stel u daarbij op de hoogte van het gebruik van mondspoelingmiddelen.

Gebruik :

Volgens de gebruiksaanwijzing moet LISTERINE® Nightly Reset tweemaal daags voor en na het slapen worden gebruikt om de inwerkingen gedurende de dag te bestrijden. Daarvoor 15 ml (ca. 3 theelepels) in een glas doen, ca. 60 seconden spoelen en daarna uitspugen.

Footnotes list: