Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mondspoelingsroutine

Neem mondspoeling op in je dagelijkse routine om cariës en tandvleesproblemen te vermijden! Voor een optimale mondhygiëne is tandenpoetsen namelijk...

Dagelijks mondspoeling

Mondspoeling en flossen voor een goede mondhygiëne

Om je mond gezond te houden moet je regelmatig en efficiënt tandenpoetsen, maar dat volstaat niet. Het is onmogelijk om alle voedselresten en tandplak doeltreffend te verwijderen met een tandenborstel. Resten kunnen zich opstapelen op moeilijk bereikbare plekken. Voor een betere mondhygiëne gebruik je dus het best ook dagelijks tandzijde en mondspoeling. 

 

 

ALLE PLEKKEN BEREIKEN VOOR EEN GEZONDE MOND

Dagelijks flossen verwijdert net zoals tandenpoetsen tandplak tussen de tanden. Tandzijde bereikt plekken waar de tandenborstel niet altijd geraakt. Wie dagelijks mondspoeling gebruikt, bereikt dan weer plekken waar zelfs tandzijde faalt:

  • Delen van de tandvleesrand.
  • Tussen tanden die overlappen of die uiterst dicht bij elkaar staan.
  • Mondbodem, rond de kiezen.

DAGELIJKSE MONDSPOELING: MANUSJE-VAN-ALLES 

De ingrediënten van mondspoeling zorgen voor een betere mondhygiëne door de vermenigvuldiging van bacteriën te bestrijden. Een dagelijkse mondspoeling is de perfecte aanvulling op tandenpoetsen om ook op plaatsen te komen die onbereikbaar zijn voor een tandenborstel.

LISTERINE® mondspoeling voor elke dag, bevat ingrediënten die:

  • Slechte bacteriën helpen elimineren.
  • Tandplak, de oorzaak van tandvleesontstekingen en gaatjes, voorkomen en verminderen.
  • Adem verfrissen.

BEHANDELENDE MONDSPOELING EN MONDSPOELING VOOR ELKE DAG: WAT IS HET VERSCHIL? 

Sommige mondspoelingen kun je dagelijks gebruiken, andere zijn bestemd om specifieke aandoeningen te behandelen en te genezen:

  • Behandelende mondspoeling wordt gewoonlijk aanbevolen voor kortetermijngebruik, bijvoorbeeld een maand.
  • Mondspoeling voor elke dag is dan weer samengesteld als aanvulling op het tandenpoetsen. Het is aangetoond dat LISTERINE® het evenwicht van de mondflora niet verandert.

Mondhygiëne, gezonde mond